Goji uoga

10.00

Kiekis

Aprašymas

Goji uogos – natūrali priemonė, kuri padės stiprinti imunitetą. Tradicinėje Kinijos medicinoje gojo uogos žinomos ir naudojamos jau tūkstančius metų. Uoga goji buvo laikoma jaunystės ir ilgaamžiškumo šaltiniu. Vakaruose goji uogos dėl savo išskirtinių maistinių savybių vadinamos super maistu. Išties nedidelės raudonos uogos nepaprastai turtingos mineralais ir mikroelementais, juose gausu antioksidantų. Gojos uoga turi aštuonias amino rūgštis ir yra puikus C ir B grupės vitaminų šaltinis. Uoga goji rekomenduojama vartoti siekiant sustiprinti imunitetą, taip pat ji gerina regėjimą. Goji uogos yra saldžiarūgščio skonio. Jos puikiai tinka gardinti košėms, jogurtui, kokteiliams kitiems sveikuoliškiems patiekalams. Pikantiško skonio goji uogos suteiks sriuboms bei troškiniams išskirtinio skonio. Goji uogos tokios turtingos vitaminais ir kitomis medžiagomis, kad jų pakanka per dieną suvalgyti nedidelę saujelę apie 10–20 uogų. Riešutai Jums rasite puikios kokybės goji uogų. Gardinkite goji uogomis maistą ir rūpinkitės savo sveikata bei gera savijauta.

Dygliuotojo ožerkšnio (Goji) uogos – tikras super maistas! Jos suteikia energijos ir fizinių jėgų, padeda mažinti nuovargį, padeda sunormalizuoti cukraus kiekį kraujyje, gerina miego kokybę, atmintį ir yra kupinos vertingų vitaminų bei mineralinių medžiagų, reikalingų organizmo jaunystei palaikyti. Pagardinkite šiomis uogomis pusryčių košę, jogurtą ar žaliuosius kokteilius!

Energinė ir maistinė vertė 100 g: 325 kcal/1373 kJ, riebalų 2,7 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,5 g, angliavandenių 55 g, iš kurių cukrų 50 g, baltymų 12 g, druskos 1,2 g.

Sudedamosios dalys: dygliuotojo ožerškio uogos goji, konservantas sieros dioksidas (E220). Laikyti švariose, gerai vėdinamose patalpose. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 25°C